Aureus Astrum - RPG

Aureus Astrum - RPG

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2009-04-10 17:13:43

Misery

Gracz

Punktów :   

???, demon

http://i39.tinypic.com/2s0l16c.jpg

IMIĘ: ???

NAZWISKO: ???

PSEUDONIM: ???

GATUNEK: Demon

OSOBOWOŚĆ: ???

UMIEJĘTNOŚCI: ???

LICZBA WYKONANYCH KAMPANI: 0

BROŃ: ???

ZŁOTO: 0

HISTORIA:

Pewnego dnia obudziłem się bez wspomnień. Jakbym dopiero co przyszedł na świat. Wszystko było dla mnie zupełnie nowe: Kwiaty, słońce, niebo... A nawet ja sam. Pamiętam moment, kiedy zobaczyłem swoją twarz po raz pierwszy, odbitą w srebrzystej tafli jeziora. Z czasem przypomniałem sobie kilka rzeczy, jednak to i tak była jedynie kropla w morzu przeszłości, która zaginęła z niewiadomych powodów...
To właśnie wtedy, w okresie, gdy wszystko poznawałem od nowa, jak dopiero co narodzone dziecko, zjawił się on. Dał mi jedzenie i opatrzył mi rany. Mówił do mnie, uśmiechał się... Po prostu był.
Każdego dnia wyczekiwałem jego przybycia. Każdego dnia gdzieś mnie zabierał i mówił, bym następnym razem tam na niego czekał. Kiedy pewnego razu przyszedł i zapytał, czy nie chciałbym zobaczyć jak żyje, byłem w niebo wzięty. Tak bardzo pragnąłem poznać życie osoby, którą kochałem, że od razu bez wahania jak naiwne szczenię, poszedłem za nim. Doszliśmy do domu w którym mieszkał, z którego dochodziły ponure odgłosy. Gdy zaprowadził mnie do środka, włożył mi na szyję obrożę i skuł łańcuchami. Nic nie powiedział, jedynie odebrał moją wolność...

Od tej pory postanowiłem, że nigdy nie zaufam człowiekowi. Osoba którą kochałem, zdradziła mnie i oszukała, odebrała mi tak upragnioną wolność i urodziła w mej głowie nowe uczucie: ból... To właśnie wtedy zwątpiłem, że znajdzie się na świecie osoba, która okaże mi prawdziwe uczucie, które nie będzie iść w parze z negatywnymi uczuciami… Pragnę, aby ktoś kiedykolwiek w moim życiu pokazał mi czym jest prawdziwa miłość i pomógł odszukać zagubione wspomnienia...

Pragnę poznać swoje prawdziwe imię i pochodzenie... Pragnę poznać swoją historię, choćby mogłoby to wpłynąć na szacunek do samego siebie...

Ostatnio edytowany przez Ryuto (2009-04-10 17:14:05)

Stopka forum

RSS